Evenementen

« Terug naar overzicht

Patsy en Mensenhandel in Sint Gillis-Waas

Bij het horen van de naam Payoke denken de meesten onder ons spontaan aan Patsy Sörensen en aan "een opvanghuis voor prostituees in Antwerpen." Payoke is echter véél meer dan dat. In de afgelopen 30 jaar heeft Payoke / Patsy Sörensen zich ontpopt tot één van de belangrijkste exporteurs van België. In meer dan 70 landen heeft zij lokale autoriteiten en organisaties bijgestaan bij het oprichten van opvanghuizen voor slachtoffers van mensenhandel en wetgevers geadviseerd betreffende de ontwikkeling van een nationale wetgeving ter bestrijding van mensenhandel. Het "Belgisch Model" is een internationaal ijkpunt wat betreft een performante samenwerking tussen politie / justitie, dienst vreemdelingenzaken en gespecialiseerde shelters. Dankzij dit model krijgen slachtoffers een statutaire bescherming en kunnen criminele organisaties die mensen verhandelen sneller gedetecteerd en vervolgd worden. En "The Payoke Way" is dé internationale standaard voor het oprichten van shelters.
Deze avond informeert Patsy Sörensen ons over mensenhandel en de werking van Payoke.

Opgelet: 
We beperken ons tot max. 50 toehoorders. De avond zelf worden er geen kaarten meer verkocht.

De opbrengst van de avond gaat zoals steeds naar een goed doel, in dit geval Payoke.


RESERVEREN

mdewert11@gmail.com of godell.melis@gmail.com. Je inschrijving is geldig na overschrijving van het bedrag van 12 euro (per kaart) op rekeningnr BE34 973117375690 BI ARSPBE22 van Maria De Wert met vermelding Payoke , uw naam en het aantal kaarten dat u wenst.

« Terug naar overzicht

Actuele projecten

RAVOT-EUR Project

Doorverwijzing van- en bijstand aan slachtoffers van mensenhandel in Europa

Het ministerie van Binnenlandse Zaken van Hongarije, het ministerie van Veiligheid en Justitie van Nederland en Payoke vzw van België hebben de volgende  aanvraag ingediend, "Verwijzing van- en bijstand aan slachtoffers van mensenhandel in Europa" (hierna RAVOT-EUR) in het kader van de algemene oproep van de Europese Commissie tot het indienen van voorstellen voor het programma "Preventie en bestrijding van criminaliteit" 2012 ISEC.

www.ravot-eur.eu

Lees meer »

Met steun van

Payoke sponsoren?

Klik hier

Payoke vzw • Leguit 4 • 2000 • Antwerpen • België • T +32 (0)3 201 16 90 • F +32 (0)3 233 23 24 • admin@payoke.be
Openingsuren secretariaat: Maandag - Donderdag: 09.00u-17.00u, Vrijdag: 09.00u-15.00u, Zaterdag - Zondag: gesloten