Payoke tijdslijn

« Terug naar overzicht

25 jaar Payoke

5 mei 2012

Jo Lemaire, de ambassadrice van Payoke feliciteert ons werk in haar toespraak.

Trafficanten en handelaars in valse beloften maken gebruik van de goedgelovigheid van mensen in precaire situaties die dus al economisch, fysiek en psychologisch verzwakt zijn. Deze moderne slavernij berooft mensen van hun identiteit, hun rechten en hun gevoel van eigenwaarde, ze zijn het slachtoffer van een afschuwelijke handel, gevangen in de netten van de georganiseerde misdaad. 25 jaar van motivatie en hard werken dwingen bewondering af.

Payoke is een pionier in de strijd tegen mensenhandel en een model voor de Europese Unie. Patsy en haar team werden geconfronteerd met gevaren, bedreigingen en intimidaties in alle soorten en vormen, maar zij hielden stand. In de storm verlaat men het schip niet, men sjord zich vast, en het schip "Payoke" probeert op zijn beurt de slachtoffers van mensenhandel te emanciperen en zelfstandig te maken, zodat elk individu een plaats kan vinden in de samenleving om aan een nieuwe toekomst te bouwen met de vaste hoop, op een dag, een vrij burger te zijn in een vrije wereld. Opdat de utopie van vandaag, morgen realiteit worde.

Chapeau Payoke!

« Terug naar overzicht

Actuele projecten

RAVOT-EUR Project

Doorverwijzing van- en bijstand aan slachtoffers van mensenhandel in Europa

Het ministerie van Binnenlandse Zaken van Hongarije, het ministerie van Veiligheid en Justitie van Nederland en Payoke vzw van België hebben de volgende  aanvraag ingediend, "Verwijzing van- en bijstand aan slachtoffers van mensenhandel in Europa" (hierna RAVOT-EUR) in het kader van de algemene oproep van de Europese Commissie tot het indienen van voorstellen voor het programma "Preventie en bestrijding van criminaliteit" 2012 ISEC.

www.ravot-eur.eu

Lees meer »

Met steun van

Payoke sponsoren?

Klik hier

Payoke vzw • Leguit 4 • 2000 • Antwerpen • België • T +32 (0)3 201 16 90 • F +32 (0)3 233 23 24 • admin@payoke.be
Openingsuren secretariaat: Maandag - Donderdag: 09.00u-17.00u, Vrijdag: 09.00u-15.00u, Zaterdag - Zondag: gesloten